Pungi plastic

Producem pungi plastic la comanda cu grafica dvs

Pungi la comanda. Va stam la dispozitie cu o gama variata de pungi plastic de marimi diferite in functie de necesitatile pentru care sunt utilizate.

Pungile sunt folosite in magazinele alimentare, farmacii, precum si in toate magazinele ce au ca obiect de activitate vanzarea cu amanuntul. Pretul pungilor se oferteaza cu toate taxele de mediu incluse. Taxele de mediu trebuie platite de catre producatori catre Agentia de Mediu numai in cazul pungilor din neimprimate. Pretul ofertat nu include TVA si pretul cliseelor care se calculeaza in functie de macheta grafica.

Fiind utile cat si ieftine, ne folosim de pungi plastic pentru promovare si pentru utiliateta lor.

Pungile tip maieu se pot produce la dimensiunea standard de 27×51 cm la o grosime de 14 microni, suportand o greutate de pana la 5-6kg. Cele mai mici sunt cele la dimensiunea 23×35 cm iar cele mai mari sunt la dimensiunea 40x60cm.

pungi plastic

Pungi tip banana se pot produce la dimensiunea standard de 40×50 cm la o grosime de 35 microni, cu maner intarit sustinand o greutate de 5-6kg. Dimensiunea minima este de 22×30 cm iar dimensiunea maxima pentru pungile banana este de 60×60 cm.

Oferta si comenzile pentru pungile din plastic se poate face si la telefon 0742.024.141

Pentru preturi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa [email protected].

Transportul este gratuit in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara. Grafica pentru imprimare este realizata gratuit, inainte de a comanda va punem la dispozitie o simulare.

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data