sacose cumparaturiSacose cumparaturi din plastic fabricate la comanda

Producator sacose cumparaturi personalizate din plastic, pungi si sacose de cumparaturi personalizate la cererea clientilor.

Grafica gratuita la sacose cumparaturi din plastic pentru comenzi de minim 10.000bucati.

Dimensiunea standard la sacosele din plastic pentru cumparaturi este de 27×51 cm si sunt de tip maieu iar pentru sacose banana dimensiunea standard este de 40x50cm cu maner decupat si intarit.

Sacosele cumparaturi de plastic ce sustin o greutate de 7-8kg

Putem produce sacose pentru cumparaturi care sa sustina greutati de pana la 15 kg dar si sacose de 1-2kg. Cu cat grosimea foliei este mai groasa cu atat pretul sacosei este mai mare.

Un alt factor important in stabilirea pretului pentru sacosele de cumparaturi il reprezinta cantitatea, cu cat cantitatea este mai mare cu atat pretul este mai mic.

Sacosele pot fi imprimate pe o fata sau pe ambele fete cu maxim 6 culori, sacosele personalizatepentru cumparaturi reprezinta un mod eficient de a va face cunoscut magazinul si datele despre acesta (adresa, program, numar de telefon). Transportul pungilor din plastic este gratuit in principalele orase din tara.

Pentru cereri de oferta de pungi din plastic  va rugam sa ne contactati la adresa [email protected] sau la telefon 0742.024.141

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data