Pungi biodegradabile din porumb, personalizabile

Pungi biodegradabile sunt scutite de plata ecotaxei in valoare de 0.15lei+tva. Pungile biodegradabile sunt de tip maieu, ca sa certifice acest lucru sunt insotite de un certificat de conformitate care atesta acest lucru si ca sunt scutite de plata ecotaxei.

Certificat Tuv obligatoriu pentru pungile biodegradabile, fiind dovada ca ele respecta standardul EN13432. Acestea sunt scutite de plata ecotaxei!

Nu comandati pungi bio fara acest certificat, altfel trebuie sa achitati ecotaxa.

Pungi biodegradabile personalizate sunt din resurse regenerabile.

pungi biodegradabile

Dimensiunile pungilor biodegradabile sunt ca si la pungile din plastic  in functie de cerintele clientilor. Cele mai mici pungi sunt la dimensiunea de 23x35cm. Pentru pungile biodegradabile de tip maieu iar dimensiunea maxima pentru pungile maieu este de 40x60cm+ pliurile laterale.

Pungi biodegradabile si compostabile produse la comanda

In urma modificarilor legislative singurele pungi sub 50 microni acceptate pe piata din Romania sunt cele biodegradabile. In general pungile biodegradabile au grosimea intre 15 si 30 microni. Ele suporta o sarcina de la 4kg la 10kg.

Transportul pungilor biodegradabile este gratuit in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara pentru toate comenzile de pungi.

Cantitatea minima pentru pungile biodegradabile personalizate este 10.000buc cu imprimare la 1-2 culori. De 15.000buc (3 culori), de 20.000buc (4 culori), de 25.000buc (5 culori) si de 30.000 (6 culori). Mai multe detalii gasiti aici.

Cliseele flexografice pentru pungile biodegradabile, se calculeaza ca si la pungile normale, din plastic in functie de suprafata de imprimare si de numarul de culori. Pentru fiecare fata de imprimat se face cate un cliseu.

[email protected]  asteptam comenzile dumneavoastra.

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data