sacose cumparaturiSacose cumparaturi din plastic fabricate la comanda

Producator sacose cumparaturi personalizate din plastic, pungi si sacose de cumparaturi personalizate la cererea clientilor.

Grafica gratuita la sacose cumparaturi din plastic pentru comenzi de minim 5.000bucati.

Dimensiunea standard la sacosele din plastic pentru cumparaturi este de 27×51 cm si sunt de tip maieu iar pentru sacose banana dimensiunea standard este de 40x50cm cu maner decupat si intarit.

Sacosele de cumparaturi din plastic sustin o greutate de minim 7-8kg

Putem produce sacose pentru cumparaturi care sa sustina greutati de pana la 15 kg. Cu cat grosimea foliei este mai groasa cu atat pretul sacosei este mai mare. Grosimea minima este de 50 microni.

Un alt factor important in stabilirea pretului pentru sacosele de cumparaturi il reprezinta cantitatea, cu cat cantitatea este mai mare cu atat pretul este mai mic.

Sacosele pot fi imprimate pe o fata sau pe ambele fete cu maxim 6 culori.

Sacosele personalizate pentru cumparaturi reprezinta un mod eficient de a va face cunoscut magazinul si datele despre acesta (adresa, program, numar de telefon). Transportul pungilor din plastic este gratuit in principalele orase din tara.

Pentru cumparaturi se pot produce si din folie biodegradabile, ele fiind scutite de plata ecotaxei. Certificarea este autorizata de TUV Austria si atesata ca pungile sunt scutite de plata ecotaxei.

Pretul se calculeaza in functie de cantitate, dimensiune, grosime si personalizare.

Pentru cereri de oferta de pungi din plastic  va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@pungi-plastic.com sau la telefon 0742.024.141