Sacose cumparaturi din plastic fabricate la comanda

Producator sacose cumparaturi personalizate din plastic, pungi si sacose de cumparaturi personalizate la cererea clientilor.

Grafica gratuita la sacose cumparaturi din plastic pentru comenzi de minim 5.000bucati.

Dimensiunea standard la sacosele din plastic pentru cumparaturi este de 27×51 cm si sunt de tip maieu iar pentru sacose banana dimensiunea standard este de 40x50cm cu maner decupat si intarit.

Colaborăm cu companii și afaceri mici pentru a oferi pungi de sacoșe personalizate cu logo-ul dvs. Astfel, nu numai că veți face o alegere ecologică, dar veți și promova brandul dvs. în mod responsabil.

Când alegeți pungile noastre de sacoșe pentru cumpărături, nu faceți doar o alegere practică și convenabilă, ci și o alegere etică și responsabilă.

Contribuiți la protejarea mediului înconjurător și la crearea unui viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

Hai să facem împreună o schimbare pozitivă! Alegeți „Pungi Plastic” pentru o experiență de cumpărături eco-friendly!

Sacosele de cumparaturi din plastic sustin o greutate de minim 7-8kg

Putem produce sacose pentru cumparaturi care sa sustina greutati de pana la 15 kg. Cu cat grosimea foliei este mai groasa cu atat pretul sacosei este mai mare. Grosimea minima este de 50 microni.

Un alt factor important in stabilirea pretului pentru sacosele de cumparaturi il reprezinta cantitatea, cu cat cantitatea este mai mare cu atat pretul este mai mic.

Sacoșele noastre sunt proiectate să reziste și să fie reutilizate de multiple ori. Prin alegerea pungilor de sacoșe, contribuiți la reducerea consumului de resurse și la prelungirea ciclului de viață al ambalajelor.

Producerea pungilor noastre de sacoșe consumă mai puțină energie în comparație cu procesul de fabricare a pungilor de plastic tradiționale. Alegeți o opțiune sustenabilă care contribuie la reducerea amprentei de carbon.

Personalizarea pungilor vă oferă posibilitatea de a adapta designul și mesajul în funcție de evenimente speciale, campanii sau sărbători. Acest aspect oferă o flexibilitate sporită și vă permite să vă adresați direct publicului țintă.

Personalizarea pungilor de cumpărături nu este doar o modalitate de a ambala produsele; este și o strategie de marketing puternică care poate influența semnificativ relația cu clienții și succesul general al afacerii.

Sacosele pot fi imprimate pe o fata sau pe ambele fete cu maxim 6 culori.

Sacosele personalizate pentru cumparaturi reprezinta un mod eficient de a va face cunoscut magazinul si datele despre acesta (adresa, program, numar de telefon). Transportul pungilor din plastic este gratuit in principalele orase din tara.

Pentru cumparaturi se pot produce si din folie biodegradabile, ele fiind scutite de plata ecotaxei. Certificarea este autorizata de TUV Austria si atesata ca pungile sunt scutite de plata ecotaxei.

Personalizarea pungilor cu logo-ul și mesajele specifice ale brandului contribuie la creșterea gradului de cunoaștere a brandului. Clienții care transportă pungile personalizate devin purtători ambulanți ai mesajelor și imaginii brandului dvs., contribuind astfel la creșterea vizibilității în comunitate.

Pretul se calculeaza in functie de cantitate, dimensiune, grosime si personalizare.

Pentru cereri de oferta de pungi din plastic  va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@pungi-plastic.com sau la telefon 0742.024.141

0/5 (0 Reviews)