Pungi banana cu maner decupat produse la comanda

Pungi banana sunt acele pungi care au manerul decupat(cu gaura). Producem si distribuim pungi banana de calitate superioara. Afacerea ta are nevoie de un impuls?

Poate este timpul sa apelezi la pungi banana personalizate.

Alege modelul preferat, cere oferta noastra de pungi banana personalizate.  CERE OFERTA noastra de pungi banana personalizate!

pungi banana

PUNGI BANANA – REZISTENTE SI COOL!

De ce pungi banana de plastic? Rezistenta este un argument important, dar nu este singurul. Pungile de plastic se deosebesc de pungile de hartie atat prin rezistenta si caracteristici, cat si prin grosimea maxima la care pot fi realizate. Le intalnim la (aproape) orice mall – de la magazinele de haine si incaltaminte la raioanele de electrocasnice mici – la marile magazine centrale sau chiar la farmacii si magazine de produse IT.

Pungile banana sunt un model de punga care are un maner dublu intarit, ce ofera un plus de rezistenta pungii de plastic, iar folia pungii tip banana are o grosime ce variaza intre 15 – 80 de microni.

Pungi banana biodegradabile

Se pot produce pungi banana biodegradabile, numai in dimensiuni mici. De la 22×30 la 25x35cm aceste dimensiuni se pot realiza atat din plastic cat si biodegradabile. Diferentele sunt legate de plata ecotaxei de 0.15 lei/buc+tva. La aceste dimensiuni folia biodegradabila fata de folia din plastic nu face diferenta.

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare la personalizarea pungilor este numarul de culori folosit – tehnologia permite imprimarea cu 3 pana la 6 culori. Este de preferat ca designul ales sa contina culorile specifice companiei, astfel incat pungile personalizate sa fie usor de recunoscut pe strada. De asemenea, logo-ul sau mesajul inscriptionat este recomandat sa fie cat mai mare, vizibil, usor de descifrat iar intregul lay-out sa fie unul curat, simplu si clar.

Pentru pungi banana personalizate comanda minima se stabileste in functie de numarul de culori folosite astfel:

Pungi banana personalizate cu 1-2 culori, ce trebuie comandate in minim 5.000 de bucati, fara maner intarit.

Pungi  personalizate cu 3 culori, de comandat in cel putin 15.000 de exemplare.

Pungi personalizate cu 4 (min. 20.000 buc), 5 (min. 25.000 buc) sau 6 culori (min. 30.000 buc).

Dar principalul avantaj cand vorbim despre personalizarea de pungi banana plastic, il reprezinta timpul de executie scurt dar si flexibilitate in alegerea designului – intre comanda ferma si momentul primirii produselor, nu trec mai mult de 7 zile lucratoare!

Din acest motiv va puteti aproviziona cu stocul necesar de pungi personalizate in avans, avand astfel produse de calitate pe care le puteti folosi in orice moment.

pungi banana plastic

Pungile banana  sunt o variante de pungi premium. De ce? Datorita faptului ca punga este ‘plina’, manerul sau fiind integrat in punga – o taietura, spre deosebire de pungile maieu. Astfel, la personalizare se poate imprima intreaga suprafata a pungii iar aspectul sau va fi considerabil mai bogat.

Calculul de pret pungi se face tinand cont de:

-cantitatea pungilor;

-dimensiunea pungilor;

-grosimea foliei;

-numarul de culori imprimate;

-imprimarea pungilor pe o fata sau fata-verso;

HAI SA NE CUNOASTEM SI VEI AVEA CELE MAI FRUMOASE PUNGI BANANA!

PRET DE PRODUCATOR- GRAFICA GRATUITA-TRANSPORT GRATUIT

Va asteptam!

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data