sacose personalizateSacose personalizate din plastic la pret de producator

Producator de sacose personalizate, sacose din plastic personalizate de la o culoare pana la 6 culori imprimate pe o fata sau personalizate fata-verso. Sacosele din plastic personalizatesunt folosite in magazinele care vand produse de mici dimensiuni.

Sacosele personalizate sunt un mijloc ieftin pentru reclama. Clientii plecand din magazin, promoveaza in mod gratuit afacerea dumneavoastra.

Sacosele plastic de tip banana pot avea dimensiuni de la  22×30 cm pana la sacosele din plastic personalizate la dimensiunea 60×60 cm. Sacose personalizate imprimate se folosesc pentru sacose farmacii, sacose supermarket, sacose pentru magazine de bricolaj…etc.

Cele mai uzitate sacose sunt cele de 40×51 cm, cu maner intarit. La 35 microni ele sustin aproximativ 6kg.

Sacosele din plastic personalizate se fabrica in general cu maner intarit. Se pot produce si fara maner intarit, ele sustinand cel mult 4-6kg in functie de grosimea foliei. Manerul pungilor banana este decupat.

La prima comanda se platesc separat matritele al caror pret variaza in functie de imprimare. In functie de numarul de culori si suprafata de imprimare pe punga.

Grafica si trasnportul sunt gratuite pentru sacose personalizate din plastic. Cantitatea minima pentru sacosele personalizate este de 5.000buc cu personalizare la maxim 3 culori si 10.000 buc cu personalizare la maxim 6 culori.

Sacose personalizatePe stoc nu avem sacose, ele se fac numai la comanda fie ele personalizate sau nu!

Pentru a comanda sacose din plastic personalizate sunati la nr 0742.024.141  sau pentru oferta de pret la adresa [email protected]

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data