Datele cu caracter personal preluate de siteul nostru www.pungi-plastic.com

Suntem foarte atenti si este foarte important pentru noi confidentialitatea datelor cu carcater personal. Prin siteul pungi-plastic.com S.C. Total Gama Prod S.R.L si S.C. Profi Plastic Production S.R.L isi asuma respectarea si confidentialitatea datelor si explica modul de utilizare a acestora.

gdpr pungi plasticCine suntem noi?

Datele noastre Total Gama Prod srl, adresa sediului social este Vatra Luminoasa, nr 1-27, sector 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare ro24386392, nr registrului comertului j40/14463/2008, telefon 0740.029.229

Biroul de vanzari este in strada Sevastopol, nr 24, etaj 2, camera 204, sector 1, Bucuresti.

Delegat date caracter personal

Responsabilul privind protectia datelor este Simion Octavian, email [email protected]

Ce sunt datele cu caracter personal pentru siteul pungi-plastic.com?

„Date personale” sau altfel spus “date cu caracter personal” sunt acele informatii unice individuale ale unei persoane fizice identificate, date de localizare, ip, email sau numar de telefon.

Cand solicitam date personale, email sau telefon, acestea sunt in scop de comunicare in urma solicitarii venite din partea dumneavoastra.

Aceste informatii se pot sterge daca persoanele in cauza solicita acest lucru. Acestea sunt folosite pentru a raspunde solicitarilor si pentru onorarea comenzilor.

Noi solicitam datele de contact pentru comunicare:

E-mail, folosit pentru comunicare intre parti.

Telefon, folosit pentru comunicare, cu acordul partilor.

Nume , folosit pentru comunicare

Companie si domeniul de activitate, folosit pentru comunicare si pentru alegerea produsului adecvat.

Continuand sa utilizati  site-ul reprezinta si acordul dat pentru Termenii si conditiile prezentate  in aceasta pagina a siteului si corespunde politicii pungi-plastic.com.

Pungi-plastic.com poate schimba si intrerupe oricand accesul si poate modifica structura si informatiile pe acest site.

Noi colectam datele minime pentru o comunicare simpla intre parti si nu folosim aceste date decat in scopul declarat.

Pungi-plastic.com este un site de prezentare a pungilor vandute de Total Gama Prod sau Profi Plastic Production. Nu este un magazin online, produsele sunt personalizate la comanda si nu sunt pe stoc. Termenul de livrare a acestora este intre 3 si 10 zile de la comanda.

Datele de contact le gasiti in sectiunea contact a siteului. Ne puteti contacta pentru orice problema privind datele cu caracter personal, GDPR.

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data