Producem pungi supermarket personalizate folosite in magazine alimentare pentru produsele cumparate.

pungi supermarket

Pungi supermarket personalizate sunt un mod eficient de reclama pentru magazinele dumneavoastra. Design-ul personalizat al pungilor pentru supermarket oferă o platformă excelentă pentru promovarea vizuală a brandului tău, sporind recunoașterea și atragând atenția clienților.

Pungile din plastic pentru magazine sunt in general de doua dimensiuni. La dimensiunea 27×51 cm care suporta o greutate de 5-6kg si de dimensiunea  30×60 cm pentru o greutate de 7-8 kg.

Explorăm universul pungilor personalizate pentru supermarket, punând la dispoziția afacerii tale instrumente puternice pentru ambalare, promovare vizuală și contribuție la sustenabilitate.

Descoperă gama noastră variată de pungi, adaptate nevoilor specifice ale supermarketurilor. Cu opțiuni personalizate pentru a spori recunoașterea brandului și a oferi clienților o experiență de cumpărare memorabilă.

In general de tip maieu din plastic, pungi personalizatecu datele magazinului. (adresa magazinului, program, nr de telefon)

Comanda minima este de 5.000buc pentru personalizare intre 1 si 3 culori

La minim 10.000buc pentru personalizare de la 4 la 6 culori, imprimare fata-verso. Oferim opțiuni de personalizare extinse, permițând imprimarea de culori vibrante și design-uri complexe pe față sau fata-verso.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a promova marca și pentru a diferenția produsele în ochii clienților.

La prima comanda se platesc separat cliseele flexografice (matrite), pretul lor se calculeaza in functie de grafica. Pentru a calcula pretul cliseului avem nevoie de grafica in format editabil(de preferat corel).

Gama noastră extinsă de pungi pentru supermarket include modele clasice, de tip banana, cu mânere și fără mânere, pentru a se potrivi perfect cu cerințele de ambalare ale fiecărui produs. Dimensiunile variate asigură versatilitate în ambalare.

În spiritul responsabilității ecologice, oferim opțiuni de pungi reciclabile și reutilizabile, contribuind la eforturile de reducere a deșeurilor și la promovarea unui comportament sustenabil.

Folia pungilor supermarket este in general alba mata, dar se pot produce si pungi supermarket din folie rosie, galbena, albastra.

Transportul se asigura gratuit in Bucuresti.

Opțiunile variate de modele și dimensiuni permit o ambalare eficientă și o manipulare comodă pentru atât clienți, cât și personalul de la casă. Oferind pungi personalizate, creezi o legătură vizuală puternică între produsele tale și brandul tău, construind astfel loialitatea clienților și diferențiindu-te în piață.

pungi supermarket 2

În era consumatorilor conștienți de mediu, oferirea de pungi eco-friendly demonstrează angajamentul tău față de responsabilitatea socială și poate atrage un segment crescut de clienți.

Descoperă versatilitatea, eficiența și impactul vizual al pungilor personalizate pentru supermarket.

Aducând un plus de valoare experienței de cumpărare și consolidând poziția brandului tău în această industrie competitivă.

Pentru comenzi, preturi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742.024.141

0/5 (0 Reviews)