Pungi maieu cu toarte pentru cumparaturi

Comercializam pungi maieu produse la comanda, in functie de cerintele clientului. Se pot livra atat simple cat si personalizate. Pungile maieu se realizeaza la dimensiuni si grosimi diferite, iar daca sunt personalizate, aceste variabile influenteaza si procesul de imprimare.

COMANDA ACUM! 

pungi maieu

PUNGI MAIEU DIN PLASTIC, PERSONALIZATE PENTRU AFACEREA TA!

Cum decurge colaborarea noastra pentru o prima comanda de pungi maieu personalizate?

Stabilim alaturi de tine fiecare detaliu al comenzii, iar abia dupa ce realizam o simulare si tu esti incantat de rezultatul final, trecem si la executarea efectiva a comenzii de pungi.

Costul total pentru pungi maieu personalizate este unul echilibrat atunci cand luam in considerare toate variabiliele de productie implicate.

Cantitatea minima pentru o comanda sacose plastic este de 5.000buc cu imprimare la maxim 2 culori, de 15.000buc pentru 3 culori, de 20.000 pentru 4 culori, de 25.000buc pentru 5 culori si de minim 30.000buc pentru 6 culori.

Dimensiunea standard este de 40x50cm cu o grosime de 35 microni, sarcina pe care o poate sustine este de 4-7kg.

Cele mai mici pungi personalizate sunt cele de 22x30cm si sunt folosite in general la farmacii pentru produse farmaceutice. Cele mai mari sunt cele de 60x60cm si sunt folosite in general pentru produsele voluminoase.

Cum alegi cea mai potrivita punga de plastic?

1. Gandeste-te pentru ce anume vrei sa o folosesti – pentru a alege dimensiunea si grosimea pungii.

2. Pregateste un design si incearca sa vezi cum se potriveste cu modelul pungii/ dimensiunea acesteia

3. Vino cu design-ul tau, angajeaza un graphic designer sau beneficiaza de GRAFICA GRATUITA din partea noastra!  pungi maieu

MA PUTETI AJUTA SA FAC ALEGEREA POTRIVITA ?

Noi incercam sa facem tot acest proces cat mai simplu si eficient pentru tine. De aceea, vei fi indrumat si sfatuit cu privire la optiunile pe care le ai si te vom asista cu realizarea machetei grafice daca nu ai un graphic designer.

Comanda pungi maieu personalizate de la noi si… poti fi sigur ca “nu te lasa la greu”

Altfel spus, nu vei risca sa iti faci o imagine proasta in fata clientilor, prezentandu-te cu o sacosa de plastic care se rupe cum au iesit pe usa sau cu un print de proasta calitate.

Cu ajutorul nostru vei alege tipul potrivit de pungi maieu personalizate pentru magazinul tau. Experienta cu sute de clienti din domenii diferite de activitate ne ajuta sa iti oferim cea mai buna varianta la un pret fara concurenta!

Avantajele de a cumpara direct de la un producator sunt multe si nu sunt de neglijat.

Pe langa costul redus, clientii nostri primesc asistenta in alegerea modelului de pungi (maieu sau banana), in stabilirea modelului de personalizat, sprijin in realizarea machetei grafice si, in plus, garantia livrarii unui produs de calitate.

Comenzi si cereri de oferta: [email protected] sau 0742.024.141

Va asteptam!

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data