Pungi personalizate din plastic produse la cerere

Pungi personalizate fabricate la comanda. Producem si distribuim pungi personalizate de calitate superioara. Ai nevoie de promovare? Poate este timpul sa apelezi la pungi personalizate.

COMANDA ACUM PUNGI PERSONALIZATE! pungi personalizate

Pungi personalizate din plastic, diferite dimensiuni si modele 

Daca tocmai ti-ai deschis un magazin si esti la inceput, atunci cu siguranta ca bugetul tau este foarte strans si este dificil sa iti construiesti o campanie de promovare ca la carte.

Pungile personalizate sunt un ajutor de baza in aceste situatii. Castigi expunere si iti faci reclama fara a apela (inca) la alte mijloace cu mult mai costisitoare.

Pungi plastic tip maieu – Le intalnim (zilnic) in orice magazin intram. De la buticurile de cartier la cele mai fancy lanturi de magazine fie ele supermarketuri, farmacii sau outlet-uri de haine.

Acest tip de pungi este foarte popular pentru ca ofera o solutie simpla si accesibila celor ce isi doresc sa ofere produsele frumos ambalate.  Pentru cei care doresc sa se diferentieze de alte magazine de profil prin personalizarea acestora. In plus, prin pungile personalizate, retailerii isi construiesc in mod direct si independent si o relatie mai apropiata cu clientii. Un bonus valoros in batalia pentru fidelizarea acestora.

Pungi personalizate tip banana. Pe acestea le gasim cel mai des in mall-uri si in magazine ce comercializeaza produse cu un volum mai crescut si cu o greutate putin mai ridicata – produse IT, jucarii, unele articole de bricolaj, decoratiuni interioare, samd. Bineinteles, nu numai rezistenta lor ridicata le face preferate de multi comercianti, ci si aspectul mai robust si mai elegant decat cel al pungilor tip maieu. Ca si in cazul altor produse, si alegerea modelului de sacose plastic se face atat in functie de criterii obiective cat si in functie de criterii subiective.

Ce pungi personalizate din plastic iti doresti? 

Indiferent la ce model de punga te hotarasti, trebuie sa ai in vedere ca cea mai buna alegere doar tu o poti face, dar tinand cont de cateva puncte de reper.

Cea mai buna optiune este atunci cand gasesti balanta perfecta dintre calitate si pret, iar acesta nu este intotdeauna un lucru usor de realizat.

Noi suntem aici pentru a va consilia in alegerea modelului si graficii de pungi personalizate. In stabilirea grosimii/dimensiunii optime pentru pungile de plastic atat pentru un look adecvat al printului cat si pentru a putea fi folosite fara emotii.

De aceea, suntem de parere ca poti face o alegere corecta numai dupa ce ai ocazia de a testa produsele. In acest scop am realizat pentru tine o selectie de MOSTRE GRATUITE, pentru a putea alege ‘pe viu’ modelul cel mai potrivit tie.

pungi personalizate

Grafica pentru imprimarea pungilor personalizate este GRATUITA pentru toate comenzile!

Va punem la dispozitie simulari ale machetei grafice inainte de fiecare comanda de pungi personalizate.

Pentru pungile personalizate la prima comanda se face un cliseu flexografic (matrita). Se achita separat si se poate refolosi la urmatoarele comenzi gratuit numai in cazul in care grafica nu se schimba. Pretul cliseului flexografic se calculeaza in functie de suprafata de imprimare si numarul de culori din grafica.

Cantitatea minima pentru pungi este 5.000buc cu imprimare la 1-2 culori. De 15.000buc (3 culori), de 20.000buc (4 culori), de 25.000buc (5 culori) si de 30.000 (6 culori).

Fabrica noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune preturi. Pentru pungi personalizate maieu si pungi tip banana oferim o calitate exceptionala, garantata.

Termenul de productie pentru pungi personalizate este 5-8 zile de la comanda ferma. La prima comanda si de 3-5 zile lucratoare pentru comenzile la care avem deja cliseele.

Comenzi si cereri de oferta: [email protected] sau 0742.024.141 

Va asteptam!

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data