Pungi panificatie pentru transportul produselor

Pungi panificatie personalizate folosite pentru transportul painii sau a produselor de panificatie. Producem la comanda pungi din plastic de panificatie imprimate la cerere.

Cele mai comandate pungi panificatie sunt cele tip maieu. Pungile maieu au un volum mai mare datorita pliurilor laterale. Ca dimensiune medie sunt cele de 27x51cm iar ca dimensiune mai mare cele de 40x60cm.

 

pungi panificatie

 

 

Cantitatea minima pentru pungile din plastic este de 5.000bucati pentru o imprimare simpla la 1-2 culori. De la 3 culori cantitatea minima este de 10.000bucati. Se pot produce atat din granula biodegradabila cat si din granula de plastic. Diferenta consta in taxele de mediu dar si de rezistenta la greutate a pungii.

 

 

Pungi panificatie de hartie produse la comanda

Putem produce pungi din hartie, pungi personalizate produse la comanda imprimate cu grafica dorita. Cantitatea minima pentru pungile din plastic de panificatie este de 20.000bucati. In functie de complexitatea imprimarii cantitatea minima poate ajunge la 60.000 bucati.

pungi panificatie

Plicuri din hartie pentru patiserii, covrigerii sau farmacii. Aceste pungute sunt produse la diverse marimi, in functie de cerintele clientilor. Ele au un pliu lateral pentru un volum mai mare.

Comanda plicuri de hartie personalizate pentru produsele mici

Plicurile sunt ambalate la set de 100 bucati si in cutii de 1000 bucati. Livrarea lor este gratuita. Inainte de comanda, va oferim o simulare grafica gratuita.

Pentru comenzi si alte informatii sunati la 0742.024.141