Pungi panificatie pentru transportul produselor

Pungi panificatie personalizate folosite pentru transportul painii sau a produselor de panificatie. Producem la comanda pungi din plastic de panificatie imprimate la cerere.

pungi panificatie

Cele mai comandate pungi panificatie sunt cele tip maieu. Pungile maieu au un volum mai mare datorita pliurilor laterale. Ca dimensiune medie sunt cele de 27x51cm iar ca dimensiune mai mare cele de 40x60cm.

 

pungi plastic panificatie

 

Punga este concepută pentru a facilita ambalarea și transportul produselor fără a compromite integritatea acestora. Greutatea redusă și mânerul ergonomic asigură o manipulare comodă.

Cantitatea minima pentru pungile din plastic este de 5.000bucati pentru o imprimare simpla la 1-2 culori. De la 3 culori cantitatea minima este de 10.000bucati. Se pot produce atat din granula biodegradabila cat si din granula de plastic. Diferenta consta in taxele de mediu dar si de rezistenta la greutate a pungii.

Conștienți de impactul asupra mediului, am adoptat practici prietenoase cu planeta. Punga este realizată din materiale reciclabile și poate fi reciclată, contribuind astfel la un ciclu de viață mai sustenabil.

Punga transparentă permite clienților să vadă exact produsele pe care le achiziționează, reducând astfel risipa și evitând manipularea excesivă a produselor.

 

Pungi panificatie de hartie produse la comanda

Putem produce pungi din hartie, pungi personalizate produse la comanda imprimate cu grafica dorita. Cantitatea minima pentru pungile din plastic de panificatie este de 20.000bucati. In functie de complexitatea imprimarii cantitatea minima poate ajunge la 60.000 bucati.

pungi panificatie 2

Plicuri din hartie pentru patiserii, covrigerii sau farmacii. Aceste pungute sunt produse la diverse marimi, in functie de cerintele clientilor. Ele au un pliu lateral pentru un volum mai mare.

Realizată dintr-un material rezistent, punga de panificație asigură o barieră eficientă împotriva umidității, prafului și a altor factori care pot afecta calitatea produselor tale proaspete.

Ambalajul de înaltă calitate și atenția la detalii reflectate în punga de panificație contribuie la consolidarea imaginii de marcă, construind încrederea și loialitatea clienților.

Comanda plicuri de hartie personalizate pentru produsele mici

Plicurile sunt ambalate la set de 100 bucati si in cutii de 1000 bucati. Livrarea lor este gratuita. Inainte de comanda, va oferim o simulare grafica gratuita.

Descoperă beneficiile unei ambalări inteligente cu punga de panificație din plastic – aliajul perfect între funcționalitate, estetică și responsabilitate ecologică. Asigură-ți că produsele tale ajung la clienți proaspete și irezistibile, împachetate cu grijă în pungile noastre de panificație de încredere.

Pentru comenzi si alte informatii sunati la 0742.024.141

0/5 (0 Reviews)