Pungi farmacie din plastic personalizate

Producator pungi farmacie personalizate din plastic. Producem pungi de dimensiuni 23×35 cm de tip maieu pentru medicamentele mici dar si pungi farmacie mai mari 27×51 cm pentru medicamentele mai voluminoase.

Se pot produce si tip banana de 22x30cm sau 25x35cm ca fiind cele mai comandate pungi pentru farmacii. La o grosime de 18 microni sau de 35 microni in functie de dorintele clientilor.

Va stam la dispozitie cu multe modele personalizate. Imprimate cu crucea pentru farmacii standard sau la comanda cu grafica dorita.

Pungi farmacie se imprima in general la culoarea verde pe ambele fete ale pungii


pungi farmacie
Pungile de farmacie sunt tip maieu sau tip banana.

Pretul pungilor de farmacie se calculeaza in functie de dimensiuni, cantitate, numarul de culori si grosimea foliei.

Cantitatea minima pentru pungile farmacie este de 5.000 bucati cu imprimare la maxim 3 culori pe o singura fata. Iar cantitatea minima de 10.000 bucati cu imprimare la maxim 6 culori. Va putem ajuta cu multe modele pungi, modele standard pentru pungi farmaceutice sau cu grafica dumneavoastra.

Graficienii nostri pot realiza pentru dumneavoastra grafica ce doriti sa o imprimam pe pungile farmacie GRATUIT!

La prima comanda se plateste separat cliseul flexografic (matrita). Pretul cliseului se poate calcula in functie de grafica (suprafata de imprimare si numarul de culori) urmand sa se poata folosii gratuit la urmatoarele comenzi.

Pentru oferta de pret si informatii va rugam sa ne contactati la nr de telefon 074.002.92.29  sau pe adresa [email protected]

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data