Pungi hartie imprimate cu macheta grafica dorita

Oferta noastra de produse include si pungi hartie ieftine, perfecte pentru uzul cotidian in farmacii, plafare, buticuri si unitati de tip covrigarie, patiserie sau fast-food.

COMANDA ACUM!

pungi hartie

In categoria pungi hartie am inclus diferite pungi si plicuri de hartie in marimi si grosimi variabile. Produsele sunt realizate numai in urma unei comenzi ferme. Singura exceptie este reprezentata de categoria de PUNGI HARTIE PENTRU FARMACII. In acest caz particular AVEM PE STOC PLICURI IMPRIMATE CU CRUCEA VERDE SPECIFICA .

pungi hartie

Acest sortiment, datorita dimensiunilor, este destinat in principal produselor farmaceutice (farmacii, magazine naturiste, etc.).

Sortimentele de pungi hartie sunt realizate dintr-un material de buna calitate, care nu se destrama, fiind ideal pentru transportul medicamentelor si a produselor de ingrijire corporala.

Pungile de hartie ofera posibilitati de imprimare clasice ca si la pungile de plastic: o fata sau fata-verso. Multumita pretului scazut in comparatie cu alte tipuri de sacose, cele din hartie sunt preferatele multor proprietari de magazine.

Datorita rezistentei lor si a materialului folosit nu se recomanda a se utiliza pentru produse care se uda usor, sunt ascutite sau foarte grele – stim foarte bine ca hartia uda se rupe foarte usor.

Utilitatea pungilor nu este insa singurul criteriu in functie de care puteti alege pungi hartie – estetica acestora este la fel de importanta. Pungile hartie sunt prezentabile si usor de folosit, iar prin forma si dimensiunile lor, permit realizarea unui print mare, de buna calitate.

Pentru a iesi in evidenta in fata competitiei si pentru a beneficia la maxim de pungile de hartie personalizate va recomandam utilizarea responsabila. In plus, si designul pungilor conteaza – cu cat veti reusi sa transmiteti mai clar si mai evident ca este vorba despre un anumit brand – cu atat va veti face mai repede remarcati si veti atrage clienti noi.

pungi hartie

VA OFERIM O GAMA VARIATA DE PUNGI HARTIE!

Cantitatea minima pentru comanda pungile de hartie este de 20.000 bucati/model.

Pungile de hartie tip cadou sunt realizate cu snur textil si personalizate dupa preferintele individuale.

Cantitatea minima pentru pungile de hartie tip cadou cartonate este de 300 bucati/model, personalizate sau simple.

Comenzi si cereri de oferta: [email protected] sau 0742.024.141

Va asteptam!

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data