Fabrica pungi plastic personalizate la comanda in functie de cerinte

Fabrica pungi plastic, noi procesam comenzi 24/7  – COMANDA! Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa iti prezentam oferta noastra de pungi plastic personalizate!

Vei gasi in noi un colaborator pe care te poti baza!

fabrica pungi plastic

Esti proprietarul unui magazin si cauti o fabrica pungi plastic personalizate care sa iti livreze cele mai bune pungi plastic simple si personalizate?

Faci parte din echipa de marketing a unui important lant de hipermarketuri si cauti un furnizor de pungi personalizate de buna calitate si la un pret convenabil?

Indiferent de nevoile tale, echipa noastra are solutia potrivita pentru tine. Fie ca esti owner de supermarket, fashion boutique, shoe shop, fast-food sau covrigarie, Total Gama iti prezinta cea mai variata oferta de pungi plastic personalizate.

Folosind echipamente si utilaje ultra moderne si cu ajutorul unei proceduri standardizate de realizare a lucrarilor. Putem garanta executarea unor cantitati impresionante de pungi plastic personalizate.

Fabricarea de pungi se realizeaza cu ajutorul cliseelor flexografice.

Ele reprezinta suportul fizic efectiv. Pentru fiecare model de personalizare se realizeaza un singur cliseu. El poate fi refolosit de cate ori se doreste ulterior. Asadar, il puteti folosi la imprimarea a 10.000 de pungi banana si a 15.000 de pungi maieu iar dupa 5 luni se pot realiza alte 20.000 de bucati pungi cu acelasi suport de cliseu.

OBSERVATIE: Daca se doreste imprimarea aceluiasi model simultan pe ambele fete ale unei pungi, trebuie realizate 2 clisee. Imprimarea se produse SIMULTAN pe ambele fatete.

De aceea recomandam comanda de imagini diferite pe cele 2 clisee. Pretul nu difera cu nimic, si aveti ocazia de a transmite mai multe mesaje catre public!

TOTI clientii nostri beneficiaza de consiliere in alegerea celei mai bune solutii.  Pentru print (numarul de culori folosite, dimensiunea imaginii sau a logo-ului si pozitionarea acestuia), dar si a dimensiunii optime de punga de plastic pentru o vizibilitate adecvata a imprimarii.

Clientii nostri beneficiaza de asistenta continua si sprijin pe intreg parcursul procedeului de comanda:

MOSTRE GRATIS – suna-ne sau scrie un mesaj pe facebook sau mail si noi iti trimitem mostre de pungi plastic maieu si banana pe diferite dimensiuni/grosimi

MACHETARE GRATIS – alegem impreuna cel mai bun design pentru punga de plastic!

TRANSPORT GRATIS – avem o retea de distributie cu acoperire nationala si colaboram cu cei mai rapizi curieri!

CANTITATEA MINIMA pentru fabricarea de pungi personalizate este 5.000 buc cu imprimare la 1-2 culori, de 15.000 buc (3 culori).  De 20.000buc (4 culori), de 25.000buc (5 culori) si de 30.000 (6 culori).

TIMP PRODUCTIE MEDIU –  minim 3 zile lucratoare, dar pentru pungi personalizate aveti in vedere 5 zile lucratoare de la comanda ferma.

La prima comanda, timpul de productie este mai mare cu 2 zile pentru ca se dau in lucru si cliseele flexografice.

Comenzi minime de 5.000bucati/model

Comenzi si cereri de oferta: [email protected] sau 0742.024.141

Va asteptam!

Dream League Soccer APK 2020 + MOD + OBB Data