sacose farmacieSacose farmacie la preturi de productor

Va oferim sacose farmacie de diferite dimensiuni imprimate la comanda cu grafica si datele dorite dar si cu informatii generale. Sacosele de farmacie personalizate sunt de tip banana si sacose de farmacie de tip maieu. Sacose farmacie din plastic se pot imprima cu o culoare pana la maxim 6 culori pe o fata sau imprimate fata-verso in functie de preferintele clientilor.

Dimensiunile standard pentru sacosele farmacie de tip banana sunt 22×30 cm. Pentru sacose mai mari 30×40 cm pentru produsele mai voluminoase. Sacosele farmacie de tip maieu sunt in general produse la dimensiunea de 23×35 cm si dimensiunea mai mare 27×51 cm cu pliuri laterale.

Sacose farmacie banana sunt pentru medicamentele mari folosite in general de marile lanturi de farmacii.

Producem sacose farmacie imprimate standard cu grafica de farmacie si crucea specifica farmaciilor la dimensiunea de 23×35 cm si o grosime de 12 microni.

Cliseele flexografice pentru sacosele farmacie se calculeaza in functie de grafica si de numarul de culori dorit pentru imprimare. Pentru fiecare parte imprimata se face cate un cliseu separat indiferent daca grafica este aceeasi pentru ambele fete ale pungii.

Livarea sacoselor farmacie este gratuita pentru toate comenzile in Bucuresti si toate marile orase din tara. Termenul de livrare este de 4-7 zile lucratoare de la comanda ferma.