sacose farmacieSacose farmacie la preturi de productor

Va oferim sacose farmacie de diferite dimensiuni imprimate la comanda cu grafica si datele dorite dar si cu informatii generale.

Sacosele de farmacie personalizate sunt de tip banana si sacose de farmacie de tip maieu.

Sacose farmacie din plastic se pot imprima cu o culoare pana la maxim 6 culori pe o fata sau imprimate fata-verso in functie de preferintele clientilor.

Imaginează-ți sacoșele de farmacie perfecte. Personalizate pentru a satisface atât nevoile de prezentare profesională, cât și cerințele practice ale industriei farmaceutice.

Descoperă gama noastră variată de sacoșe, inclusiv cele de tip banana și maieu. Adaptate pentru a se potrivi cu imaginea brandului tău și pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare memorabilă.

Dimensiunile standard pentru sacosele farmacie de tip banana sunt 22×30 cm sau 23×35 tip maieu.

Pentru sacose mai mari 30×40 cm pentru produsele mai voluminoase. Sacosele farmacie de tip maieu sunt in general produse la dimensiunea de 23×35 cm si dimensiunea mai mare 27×51 cm cu pliuri laterale.

Sacosele noastre de farmacie sunt disponibile în modele de tip banana și maieu. Oferind o gamă variată de opțiuni pentru a se potrivi perfect cu specificul afacerii tale.

Personalizarea este la ordinea zilei, iar sacoșele pot fi imprimate cu maxim 6 culori pe o față sau fata-verso, pentru a corespunde cu imaginea și identitatea vizuală a brandului tău.

Cu posibilitatea de a imprima cu până la 6 culori, sacoșele devin un instrument de marketing eficient, crescând recunoașterea vizuală și atrăgând atenția asupra ofertelor speciale și informațiilor importante.

Flexibilitate și Opțiuni Personalizate:

Fie că alegi sacoșe de tip banana sau maieu, personalizarea și opțiunile de imprimare te ajută să-ți adaptezi ambalajele la schimbările din industrie sau la preferințele clienților.

Indiferent dacă oferi medicamente, produse de îngrijire personală sau accesorii farmaceutice, gama noastră variată de dimensiuni și formate permite sacoșelor să se potrivească cu diversitatea gamei tale de produse.

Reutilizabile și Eco-Friendly:

Promovând utilizarea sacoșelor reutilizabile, contribuie la eforturile de reducere a deșeurilor și arată angajamentul tău față de responsabilitatea socială.

Descoperă calitatea, versatilitatea și impactul vizual al sacoșelor personalizate pentru farmacie. Partenerul perfect pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare memorabilă și pentru a promova cu succes brandul tău în industria farmaceutică.

Sacose farmacie banana sunt pentru medicamentele mari folosite in general de marile lanturi de farmacii.

Producem sacose farmacie imprimate standard cu grafica de farmacie si crucea specifica farmaciilor la dimensiunea de 23×35 cm.

Sacoșele personalizate conferă afacerii tale o notă de profesionalism și credibilitate în ochii clienților, consolidând încrederea în marca ta.

Cliseele flexografice pentru sacosele farmacie se calculeaza in functie de grafica si de numarul de culori dorit pentru imprimare. Pentru fiecare parte imprimata se face cate un cliseu separat indiferent daca grafica este aceeasi pentru ambele fete ale pungii.

Livarea sacoselor farmacie este gratuita pentru toate comenzile in Bucuresti

Termenul de livrare este de 4-7 zile lucratoare de la comanda ferma.

0/5 (0 Reviews)