Ai o afacere de comert care implica folosirea mai multor tipologii de pungi din plastic?

Detii un magazin si zilnic, de la casa de marcat, odata cu achizitiile clientilor, ”pleaca” o multime de sacose?

Imagineaza-ti o zi in care, preocupat cu alte ”detalii” pe care le consideri mai importante, ai ramas ”descoperit” la casa. Mai exact, cu stocul de sacose complet epuizat, clientii tai parasesc nemultumiti magazinul, indreptandu-se spre alte ”destinatii”.

Intr-o imprejurare similara, in completa neputinta, te intrebi cum oare s-a ajuns in acest punct? Insa ai uitat de sarbatorile care-au trecut si de ”invazia” de clienti ce ti-au golit rafturile, ”consumand” si o multime de pungi din plastic?

pungi-din-plastic
Tocmai ti-am descris cea mai nefericita situatie posibila, cauzata de organizarea deficitara, de neglijenta persoanelor responsabile de stocuri sau poate chiar de indiferenta ta fata de aceste ”maruntisuri”.

Dar din fericire pentru tine, riscurile sa te confrunti cu astfel de zile negre sunt practic nule. De ce? Pentru ca periodic, te pregatesti sa-ti refaci stocurile de marfuri, dar si de amblaje, evitand sa mai ramai nepregatit.

Ei bine, ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor in acest sens si sa te ajutam sa efectuezi o comanda de sacose din plastic. Operatiunea este destul de simpla, ajunge sa urmezi cativa pasi:

Pasul 1 – Studiaza ofertele pentru pungi din plastic!

Acorda-ti cateva clipe de repaus si viziteaza-ne website-ul. Rand pe rand, fa cate un popas pe paginile cu produse, urmarind cu atentie fiecare informatie pe care ti-o punem la dispozitie.

Pasul 2 – Identifica solutiile care te atrag!

Dupa un studiu in detaliu, in mare, vei fi nevoit sa alegi intre doua categorii principale: pungi  din plastic maieu si pungi banana. Opreste-te la modelul care crezi ca va satisface cel mai bine nevoile cumparatorilor.

Pasul 3 – Alege caracteristicile categoriei!

Fiecare varianta este prezenta in multiple alte versiuni, cu mai multe variabile:

  • Dimensiuni – De la cele de 20 x30 cm, pana la cele de 70 x 70 cm;
  • Grosime – Folia utilizata poate avea doar 10 microni sau chiar 70;
  • Culori – Numarul de culori poate ajunge pana la 6 diferite.

Tinand cont de toate aceste indicatii, precum si de altele pe care le vei descoperi imediat ce ne vei solicita o oferta, iti garantam ca nu vei cunoaste niciodata ziua cand clientii tai nu vor mai gasi in magazin nici macar o sacosa.

0/5 (0 Reviews)