Din gama noastra de produse am evidentiat produse precum pungile banana, pungile maieu, din plastic sau din hartie.

Referindu-ne la o industrie foarte nisata, dar si foarte cunoscuta publicului larg, aceste produse pot varia in functie de cerintele tehnice, dar si de procedeele folosite pentru producerea lor.

Fie ca sunteti in cautarea unei solutii pentru a va ambala produsele sau pentru a depozita anumite obiecte, variantele vor fi multiple. De aceea, avem o echipa super pregatita, care va va sta la dispozitie cu toate detaliile tehnice si vor avea mereu un raspuns bine argumentat la orice intrebare.

Exista si varianta sacoselor!

Pe langa pungile pe care le comercializam si le putem personaliza in functie de cerintele dvs., mai punem la dispozitie o gama de produse si anume sacosele. Sa zicem, spre exemplu, ca reprezentati un supermarket sau un magazin de haine. De multe ori se intampla ca anumiti clienti sa prefere achizitionarea unor cantitati mai mari de produse, astfel incat pungile nu mai sunt neaparat o optiune viabila. Asa ca va puteti gandi la achizitionarea unor sacose personalizate.

Acestea sunt mai mari, in ele incapand un volum mai mare de produse. Pot fi produse din plastic sau din hartie, ele devenind un loc de creatie pentru graficienii nostri. Pe ele se pot imprima logouri, diverse texte sau o grafica personalizata, totul la alegerea si la indicatiile dumneavoastra.

Sacose personalizate – durabile si foarte inteligente

Deoarece sunt durabile, rezistente si mai mari, sacosele personalizate pot deveni un instrument de marketing foarte folositor. Utilizatorul va folosi punga si cu alte ocazii si isi va reaminti de fiecare data de afacerea dvs. cand va vedea semnele grafice distinctive.

Va asteptam sa ne contactati pe mail sau telefonic pentru a stabili cea mai buna varianta pentru a beneficia de aceasta metoda de branduire a afacerii dvs.

0/5 (0 Reviews)