Pungi biodegradabile personalizate – instrument de marketing preferat de companii

Orice om de afaceri este constient ca trebuie sa isi promoveze eficient brandul pentru a putea aduce consumatorii in magazinul sau. Atunci cand esti in cautarea unui mod practic de promovare a afacerii tale, fara a fi nevoit sa aloci bugete mari pentru promovarea media, folosirea de pungi biodegradabile personalizate reprezinta o alegere inteleapta. Poti opta pentru tiparirea logo-ului si a unor cuvinte, fraze sau citate relevante, care sa atraga atentia oamenilor.

Specialistii de la Pungescu ne dau cateva sfaturi importante in ceea ce priveste utilizarea de pungi biodegradabile personalizate ca si instrument de marketing, raspunzand la cate intrebari esentiale pe aceasta tema.

pungi biodegradabile plasticCum ma ajuta pungile biodegradabile personalizate sa imi promovez brandul?

Scopul fundamental al oricaror obiecte promotionale este reprezentat de promovarea brandului. Pungile biodegradabile personalizate cu logoul companiei sunt instrumente eficiente care contribuie la recunoasterea brandului. Atunci cand alegi sa personalizezi o punga biodegradabila cu culorile companiei, logo si alte elemente de branding, clientii tai se vor gandi la tine de fiecare data cand o folosesc sau o vad. In plus, in momentul in care ea este folosita pentru a cara diferite produse, actioneaza ca unn reprezentant de vanzari, promovand serviciile sau produsele tale catre toate persoanele cu care se intersecteaza. Nu in ultimul rand, functioneaza ca un instrument de recomandarea. Atunci un client ce are o punga biodegradabila personalizata de la tine se intalneste cu membrii familiei, prieteni sau colegi, transmite o asocieze pozitiva cu brandul tau. Nu uita ca vorbim despre pungi refolosibile care nu ajuta doar sa transportul alimentelor de la supermarket ci pot ajuta in numeroase alte locuri, alaturi de un pachet pentru masa de pranz sau de prosopul folosit la sala de sport.

Ce tip de logo ar trebui sa folosesc?

Tipul de logo depinde foarte mult de imaginea pe care brand-ul tau o are in piata. Exista doua variante catre care o companie se poate orienta. Prima varianta este folosirea logo-ului ce se regaseste pe website si pe retelele sociale astfel incat sa fie usor de retinut si recunoscut de catre public. A doua varianta vizeaza utilizarea unei parti din logo-ul existent sau realizarea unui nou logo special pentru imprimarea pe pungile biodegradabile care sa incorporeze parti din logo-ul pricipal. De exemplu, o companie care foloseste imaginea unui cavaler si a unui castel se poate concentra asupra unui element din acest cadru precum turnul castelului sau armura cavalerului, in functie de ce doreste sa transmita.

Ce alte elemente mai pot integra atunci cand personalizez modelul meu de pungi biodegradabile?

Fii cat mai creativ pentru a te diferentia. Pungile biodegradabile personalizate impun un ton in concordanta cu mesajul pe care compania te vrea sa il transmita. Poti alege un stil minimalist daca vrei sa impui sobrietate sau transparenta si un stil vesel, plin de culoare in contextul in care comercializezi produse pentru copii. Esti un producator de vin? Atunci culori precum rosu burgund nu ar trebui sa lipseasca din personalizare. De asemenea, nu uita sa incluzi informatii de contact. Pentru ca o persoana sa poata cumpara de la tine trebuie sa te gaseasca. Adresa site-ului tau web si un numar de content sunt date pe care le consideram relevante in acest sens. Nu in ultimul rand, poti apela la mesaje sau imagini sugestive care sa sustina si sa dea putere mesajului pe care vrei sa il transmiti.

Gandeste-te cum poti face ca punga ta sa iasa in evidenta, intr-un mod pozitiv, atunci cand se afla alaturi de altele, in mana unei persoane care tocmai a finalizat o sesiune de cumparaturi.

Pot face pungile biodegradabile personalizate parte din strategia mea de responsabilitate sociala?

Cu siguranta, da. Responsabilitatea sociala este o componenta importanta a strategiei de marketing. Nu este usor sa faci alegeri verzi insa utilizarea unor produse promotionale prietenoase cu mediul este o buna modalitate de a pune in evidenta faptul ca o companie isi doreste sa sustina planeta. Aratandu-le celor din jur faptul ca promovezi grija fata de mediu ii poti inspira sa faca alegeri similare in viata personala sau profesionala. In plus, clientii prefera sa cumpere de la companii care se implica in astfel de initiative deoarece le asociaza cu un grad inalt de profesionalism.

Specialistii de la Pungescu stiu ce rol important joaca pungile biodegradabile personalizate in strategia de marketing a unei companii si, pentru a oferi un produs perfect, care sa raspunda obiectivelor de marketing, pun la dispozitia clientilor sai, in mod gratuit, realizarea graficii si mostre. .Mai multe detalii despre pungi bio aici: https://pungi-plastic.com/pungi-biodegradabile/ 

Pungescu – prietenul mediului, ajutorul companiilor.

0/5 (0 Reviews)