Stiai ca pungile pe care le gasim în magazine se numesc pungi tip maieu? Desigur, daca ai un market deja Stiai acest lucru, dar oare stiai si unde gasesti cele mai calitative pungi personalizate maieu pentru afacerea ta? Acestea conteaza extraordinar de mult atunci când îti doresti sa îsi diferentiezi afacerea de concurenta! Mai ales atunci când optezi pentru pungi maieu produse la comanda de catre unul dintre liderii de piata din România!

 

Tipuri diferite de pungi

 

Câte tipuri de afaceri – atâtea tipuri de pungi! Si nu exageram. Deci exista doar câteva forme standard pentru pungi, care se deosebesc prin forma sau prezenta mânerelor, atunci când luam în calcul si alte aspecte putem crea pungi personalizate pentru orice tip de afacere.

Unele afaceri vând produse mai mici si au nevoie de pungi de dimensiuni reduse, altele au nevoie de pungi rezistente si foarte mari. Unele pungi trebuie sa fie mai late, altele mai colorate, unele mai serioase. Pungile de panificatie, de exemplu, nu au rolul doar de a transporta bunatatile aburinde, ci si de a le pastra proaspete si delicioase pâna ajungi acasa.

 

Market-urile au de cele mai multe ori nevoie de pungi maieu de marime potrivita, cât sa încapa toate cumparaturile pentru câteva zile si… doar putin mai mult. În cazul în care clientii tai nu pot rezista ofertelor de la raft.

 

Dar cum trebuie sa fie aceste pungi de cumparaturi? Ce dimensiuni sa aiba, cu ce sa fie imprimate? Noi avem toate raspunsurile!

 

Pungi maieu personalizate pentru un market de calitate

 

            Înainte de a intra în detalii îti spunem ca noi realizam pungi maieu pentru cumparaturi la comanda. Dupa cerintele tale! Dar te putem si ajuta si îndruma catre cea mai buna alegere, în cazul în care îsi doresti acest lucru.

 

”Regula” pe care ar trebui sa o respecti este aceea ca în cazul unui market – mai ales daca ai un market care îti doresti sa ai aiba succes – ar trebui sa le oferi clientilor pungi tip maieu. Sunt cele mai confortabile si cele mai versatile, usor de transportat si… usor de reutilizat! Iar atunci când clientii reutilizeaza pungile pe care le oferi, imaginea afacerii tale va fi vazuta si de alti oameni care vor deveni curiosi si te vor cauta.

 

În primul rând trebuie sa te concentrezi asupra produselor pe care le vinzi.

Cât de voluminoase sunt? Sunt si grele sau doar ocupa mult spatiu? Sau poate ca sunt foarte mici, dar de o greutate semnificativ??

 

Odata ce îti raspunzi la aceste întrebari vei stii daca ai nevoie de pungi mai mari, mai groase, mai subtiri sau mici de tot. Noi îti suntem alaturi în luarea acestei decizii. Experienta noastra de aproape doua decenii pe piata producatorilor de pungi din România ne-a facut sa stim exact ceea ce au nevoie clientii nostri cu adevarat – nu doar ce îti doresc!

 

Dupa ce stabilim cu exactitate ce tip de punga are magazinul tau nevoie trebuie si te pregatesti cu idei pentru personalizare. O punga personalizata denota mult mai mult profesionalism si le arati clientilor ca tu chiar investesti în afacerea ta, în toate privintele. E un plus de efort care nu va trece neobservat si… abia îl vei simti la buzunar!

 

Unele persoane opteaza pentru pungi ”standard”, imprimate cu logo-ul afacerii, cu adresa si poate cu orarul de functionare si un numar de contact. Altele sunt mai îndraznete si opteaza pentru pungi personalizate în functie de ocazie, asortând punga cu fiecare sarbatoare importanta. Sau poate vrei doar sa transmiti un mesaj din suflet catre clientii tai. Orice ai alege, noi te sustinem! Dar sa stii ca pungile cu logo-ul imprimat si câteva detalii de interes general sunt cele mai faimoase.

În cele din urma comanzi câte pungi ai nevoie.

Ar trebui sa stii ca tirajul minim este de 5000 de bucati – iar la câti clienti fideli vei avea cu siguranta vei epuiza pungile personalizate numaidecât! În functie de tirajul pe care îl comanzi variaza si posibilitatile de imprimare, dar acest lucru îl putem discuta direct. Doar îti oferim macheta design-ului pe gratis – putem sa te sfatuim si în acesta privinta!

 

Investitia în pungi maieu personalizate îti vor ajuta market-ul sa aiba succes si sa devina cunoscut de mult mai multa lume. Nu rata aceasta oportunitate de promovare inedita!

0/5 (0 Reviews)